LTF „TOP SPORT” čempionato trečio rato akistatos

Likę ketvirtoje vietoje po dviejų ratų Kelmės „Etovio“ komandai net ketverias rungtynes tenka žaisti išvykose ir tik vienerias prieš Vilniaus universitetą namuose. Ar tai turės įtakos galutiniai rikiuotei po trijų ratų bus aišku tik kovo 4 dieną. Kuomet paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse Kelmės „Etovis“ susirungs su Marijampolės „Sūduva“ komanda. O jau kovo 11-12d. prasidės atkrentamųjų maratonas kartu su B pogrupio komandomis.

Prasidėjus trečiajam ratui džiugi naujiena pasiekė Kelmės „Etovio“ komandos bendruomenę, nes prie komandos prisijungia didelę patirtį ir sirgaliams puikiai žinomas puolėjas Linas Petravičius (sezoną pradėjo Gargždų „Amber Arlanga“ komandoje).  Tad sustiprėjusi komanda trečiąjį ratą pradėjo prieš sezono lyderius Šiaulių „Elga –Grafaitė – SC Dubysa“ komandą. Reto grožio rungtynėse sėkmingiau sužaidę seto pabaigas varžovai įveikė Kelmės „Etovio“ komandą 3-1 (25/19, 21/25, 30/28, 25/23) ir gausiai susirinkusius sirgalius patikrinusius Šiaulių sporto salės konstrukcijas „būgnu ritmu“ J .

Po savaitės treniruočių, išanalizavę savo sėkmes ir nesėkmes Kelmės „Etovis“ namuose susirungė su Vilniaus universiteto komanda užimančia penktą vietą po dviejų ratų. Tarpusavio pergalių skaičius buvo 1-1. Tad rungtynėse tikėtasi įnirtingos kovos, bet kelmiškiai dominavo visose pozicijose. Sėkmingai laimėję pirmąjį setą 25-15, antrąjį 25-12, trečiajame sete savo žaidybinę patirtį gavo įrodyti mažiau žaidžiantys žaidėjai. Tai pajutę vilniečiai įgavo pagreitį, privertę paplušėti varžovus siekiant pergalės, tačiau patirtis dominavo ir setas laimėtas 27-25 o rungtynes 3-0.

Rungtynių Kelmėje naudingiausiais žaidėjais tapo Linas Petravičius („Etovis“) ir Albert Tomaševič („VU“), kuriems buvo įteiktos mūsų partnerių „Kelmės pienas“ ir www.gymon.lt dovanėlės.

Artimiausios rungtynės vasario 25d. 14.00val. Gargžduose (Gamyklos g. 33) prieš vietos „Amber Arlanga“ komandą.

Rungtynių video įrašas: